Darkshines Fotopages
Image Hosted by ImageShack.us
By: Pucuk Paku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Feb-2009 14:35 Email | Share | | Bookmark
Migration

I'm moving out!!!!!!!!!!!!

Do visit me here, my new home sweet home

http://azurachan.wordpress.com



Tuesday, 20-Jan-2009 15:18 Email | Share | | Bookmark
.: Telaga Air.. Second Episode :.

 
 
 
View all 12 photos...
Muhuu.. another trip to Kampung Telaga Air..
Kalau dulu aku pegi situ sebab nak escape dari ketensenan pembelajaran..
Tapi kali ini aku pergi ke sana semata-mata nak mengisi memory camera aku yang sudah sekian lama tak di penuhkan. muhuhuu..

Arakian kami ke sana, alangkah keterkezutan nya kami apaliba mendapati keadaan yang tidak secantik dahulu. Rupa-rupanya.. tengah renovation nak buat waterfront..

Sampai saja di jeti, aku pun me'nyenap' beberapa view awan dan langit, dan pokok.... Aku paling suka kalau capture langit..




Quote:
Pulau Santin..



Quote:
Di balik awan.. Gunung Santubong..


------------------------------SUNSETS---------------------------------------------------------









-----------------------------FOKOK--------------------------------------------------------





p/s: Pindah kah aku nanti??? http://azurachan.blogspot.com


Saturday, 10-Jan-2009 13:44 Email | Share | | Bookmark
.: Yaya Goes Shopping :.

 
 
 
View all 7 photos...
Peristiwa inir berlaku agak lamaaa...
Malas nak update je. hehe.
Hari tu Aku, Mak aku, Kakak aku and Yaya gi shopping.
Mula-mula gi Kamdar, pastu gi tHe Spring.
Yaya sudah menampakkan keserlahan kaki shopping nya. (Mewarisi mama nya..)


Quote:
Anak buah aku ni memang suka bergambar.. mewarisi mak ngah nya.. muhuhu



Quote:
Belum apa-apa lagi dah penat.



Quote:
I told her to look at me.. but the ball is really distracting her. muhuuu



Quote:
Wana mewwah, wana kunin, wana hijauu.. wana 'turtle'..





Quote:
Warna merah memang warna tarikan untuk budak-budak..



Quote:
At last, takde beli apa-apa puun..


Sunday, 4-Jan-2009 11:11 Email | Share | | Bookmark
.: Titisan Hujan..:.

 


Sunday, 28-Dec-2008 15:24 Email | Share | | Bookmark
.: Maal Hijrah 1430 :.

Maal Hijrah membuka lembaran baru..
Apakah azam aku untuk tahun baru ni?

Satu-satunya azam aku yang aku seringkali ingin perbaiki setiap tahun...
Mendekatkan diri kepada Allah.. kerana aku selalu lalai dan alpa.. Astaghfirullahalazim..


Quote:
Sakit itu penghapus dosa. Bersabar dan berdoalah selalu pada Allah. Setiap ujian yang menyusahkan hati pasti dibalas dengan hikmah yang teramat baik sekali. Kalau tidak di dunia, maka akan ditangguhkan di akhirat kelak.. {Ramlee Awang Murshid - Hijab Sang Pencinta]


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net